Boomverzorging

Bomen

Mooie parkbomen, knoestige fruitbomen, eeuwenoude bomen of schaduwrijke laanbomen. Ze geven sfeer en karakter aan uw tuin. Dat is één van de redenen dat u aandacht wilt geven aan de verzorging van de boom. Daarnaast bent u als eigenaar van bomen langs openbare wegen of paden verantwoordelijk voor de veiligheid van passanten. Lassche Hoveniers uit Barneveld helpt u bij het vakkundig onderhoud van uw bomen. Bomen snoeien, kappen en verzorgen is specialistisch werk en vraagt scholing en ervaring. Naast een gedegen theoretische kennis is bij ons ook de nodige praktijkervaring aanwezig. Wij bezitten speciaal klimgereedschap om kleine en grote bomen op deskundige wijze te rooien of te snoeien.

Boomstronken

Verder hebben wij de mogelijkheid om uw boomstronk met een stobbenfrees te verwijderen. Deze machine is slechts 0,90 meter breed. Dit geeft de mogelijkheid om kleine en grote stronken vrijwel overal te verwijderen en veroorzaakt door het relatief lage gewicht geen schade aan uw tuin.

Kap aanvraag

Als u van plan bent een boom te kappen dan moet u een kapaanvraag indienen bij uw gemeente. Dit is een procedure waarbij wordt gekeken of de aanvraag al dan niet terecht is. Als de vergunning verleend is dan mag de boom gekapt worden.