Trampolines

Onze trampolines van Berg Toys

Trampoline springen is leuk en gezond. Behalve dat het een leuke bezigheid is werkt het stressverlagend, verbetert het de conditie en de bloedsomloop. De NASA zegt zelfs dat trampoline springen 68% effectiever is dan joggen wat betreft calorieverbranding. Trampoline springen is voor jong en oud.Een bijzonder onderdeel van onze onderneming is het leveren en plaatsen van kwaliteitstrampolines. Lassche Hoveniers levert en plaatst de kwaliteits trampolines van Berg Toys. De meeste trampolines zijn rond en bestaan uit een frame, een beschermrand, veren en een springdoek. En toch zijn niet alle trampolines hetzelfde! De beste trampoline bestaat uit de optimale mix van prijs, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn er verschillende ingraaf mogelijkheden. U kunt altijd bij ons terecht voor informatie en vakkundig advies.

Berg Toys Trampoline
Berg Toys Trampoline
Berg Toys Trampoline

Trampoline keuze

De trampolines van Berg Toys hebben een uitstekend springcomfort, optimale veiligheid en duurzaamheid. Voor iedere tuin is er een geschikte trampoline van Berg Toys, maar maak wel de juiste keuze qua doelgroep en toepassing voor gegarandeerd jarenlang speelplezier!

Voor wie

Voor wie wordt de trampoline aangeschaft? Kinderen en volwassenen? Aan welke eisen moet de trampoline voldoen?

Toezicht

Kan er toezicht gehouden worden wanneer de trampoline door minderjarigen en onervaren springers wordt gebruikt?

Ruimte

Is er voldoende ruimte? Wanneer er van een safety net gebruik wordt gemaakt, is er minder vrije ruimte rondom de trampoline nodig.

Ondergrond

Kan de trampoline op een zachte en vlakke ondergrond geplaatst worden? Of wilt u de trampoline ingraven in uw tuin?