Tuinen

Tuinaanleg

Een tuin is een plekje voor uzelf. Een plek om heerlijk tot rust te komen in het zachte lenteweer. Een speelterrein voor uw kinderen in hartje zomer. Of misschien is het wel uw grootste hobby om groenten te verbouwen. Kortom, de inrichting van een tuin moet aansluiten bij uw persoonlijke smaak en wensen. De basis van een mooie tuin is een goed tuinplan. Het tuinontwerp is het raamwerk waarbinnen de tuin zich in de loop van de jaren gaat ontwikkelen. Uw wensen zijn een belangrijke inspiratiebron om tot een prettige en functionele leefruimte te komen. De vormen, het materiaalgebruik en de beplanting moeten bij elkaar passen om tot een harmonisch geheel uit te groeien. Lassche hoveniers gaat met u in gesprek om het ontwerp geheel aan uw eisen te laten voldoen. Wij verzorgen de complete aanleg van uw tuin, zoals bestrating, gras of kunstgras, tuinafscheidingen en schuttingen, beregeningsinstallaties en trampolines. Na de gesprekken zullen wij uw wensen samenvoegen in één harmonisch geheel en met alle zorg het materiaal gebruik en beplanting uitzoeken. Na een goedkeuring van het tuinontwerp of tuinschets zal er een offerte of begroting gemaakt worden. Daarna zal de aanleg kunnen beginnen. Natuurlijk kunnen er tijdens de aanleg nog vragen zijn, hiervoor kunt u altijd bij ons terecht. Lassche hoveniers is beschikbaar voor zowel kleine projecten als grote projecten. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf is er optimaal contact met de opdrachtgever.

Tuinonderhoud

Onze liefde voor de tuin is groot. Een tuin is ook nooit af. Een tuin is een stukje natuur en dus altijd in beweging. Een kringloop van leven. Om deze kringloop stabiel te houden is goed onderhoud noodzakelijk. Dit gebeurd naar uw wens 1 of 2 maal per jaar. Simpel gezegd een voorjaars- en of een najaarsbeurt. De werkzaamheden zijn onder andere snoeien, uitdunnen van groepen vaste planten, verzakkingen in het straatwerk herstellen enzovoorts. Regelmatig onderhoud gebeurt zo'n 4 tot 5 keer per jaar. De werkzaamheden zijn onder andere het snoeien van hagen, bijwerken van graskanten en borderranden, bemesting enzovoorts. Aan u de keuze. Lassche Hoveniers zorgt voor uw hele tuin. Onkruid wieden, verplanten en aanplanten. Kortom uw tuin wordt een plaatje. Voor een goed advies komen wij graag langs om te vernemen wat uw wensen zijn. Ook voor het onderhoud van uw bedrijfstuin kunt u bij ons terecht.

Grasrobot

Bent u het grasmaaien ook zat? Een grasrobot kan u veel werk uit handen nemen. Lassche Hoveniers adviseert u graag over de mogelijkheden. Wij leveren en installeren de grasrobot voor u indien gewenst. Neem gerust contact met ons op!

Beregeningsinstallatie

Met een goede beregeningsinstallatie hoeft u nooit meer handmatig uw tuin te sproeien. Wij leveren diverse beregeningsinstallaties, ook geheel volautomatisch en computergestuurd, en leggen deze tevens vakkundig aan.